آموزش vray- vraylight

در آموزش vray به ادامه نورها می پردازیم. بعد از vraysun نوبت به vraylight می رسه.  برای اینکه از VRayLight استفاده کنید کافیست به قسمت Light رفته و در بخش VRay نور VRayLight رو انتخاب می کنیم.

آموزش vray- vraylight

بخش General:

On :همانطور که از اسمش پیداست نور رو روشن خاموش می کند

Exclude :از این قسمت می تونید یک object رو از داشتن نور و سایه حذف کنید.

Type :شکل نور را مشخص می کند. (Plane ،Sphere ،Dome ،Mesh ) فقط در مورد نوع Mesh براتون این توضیح رو بدم که با انتخاب آن این امکان به شما داده می شه که هر شکل Mesh رو می تونید به نور بدید.

 

بخش Intensity:

Units : این قسمت به شما این امکان رو می دهد تا واحدی درست برای نورتون در نظر بگیرید که این مسئله وقتی دارید از VRayPhysicalCamera استفاده می کنید خیلی مهم است. البته بطور خودکار نور واحدی که شما برای محیطتون انتخاب کردین رو به خود می گیره.

Multiplier :شدت نور و شدن رنگ نور

Mode :با استفاده از این گزینه می تونید رنگ نور رو بر اساس رنگ و یا درجه حرارت مشخص کنید. (البته اگر می خواهید بر اساس دما مشخص کنید باید اطلاعاتی درباره نور و اینکه هر درجه حرارتی چه رنگی دارد داشته باشید)

Color :خب اینکه مشخصه که اگر Mode رو برحسب Color بذارید این قسمت رنگ نور رو مشخص می کند.

Temperature :اینم که احتمالاً می دونید چیه.  فقط بدونید برحسب کلوین است.

 

بخش Size:

Half-length : از اسمش معلومه که نصف طول نور رو مشخص می کند. البته اگر نورتون Sphere باشه این قسمت شعاع نور رو مشخص می کنه و اگر Dome باشه نادیده گرفه می شود.

Half-width : خب اینم که نصف عرض نور ور مشخص می کنه و در Sphere و Dome بکار نمی آید.

W size : در حال حاضر این قسمت هیچ استفاده ای ندارد. این گزینه گذاشته شده که اگر روزی این امکان بوجود آمد که منبع نوری به شکل جعبه (box) ساخته شود بتوان از این قسمت استفاده کرد.

 

ادامه دارد…………

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*